ASEA

- HÄLSA för INSIDAN...

 

HEM

Teamet ASEAGRUPPEN bildades våren 2013 av Caroline C Lifvenforth och består idag av närmare 1000 användare och oberoende Partners till det globala företaget ASEA. Vi är tacksamma att någon tog sig tid och berättade om ASEA för oss! Här berättar vi mer om ASEA för Dig:

För ALLA – i livets ALLA skeden - Främja välbefinnandet med 1 glas ASEA morgon och kväll.
Ta hand om dig på ett enkelt sätt både invändigt och utvändigt!

Senaste Teknologin för reparation av kroppens alla celler.
Då allt i kroppen består av celler har det visat signifikanta skillnader på både inre och yttre obalanser samt för att förebygga innan problem behöver uppstå.


Många upplever redan första veckan att de sover bättre, magen sköter sig bättre, de blir piggare, orkar mer,
"hjärndimman" lättar och de får mer fokus/koncentration och "som mera liv inifrån"

 

Bättre än naturligt – det är Kropps-Eget – För ALLA – i livets ALLA skeden!

Krockar inte med några andra tillskott, behandlingar, mediciner eller hälsosituationer.
Är något som alla tål och som ger effekter under hela livet. Grunden för dina cellers förmåga
att kunna ta upp näring, tillskott, få god effekt av behandlingar, rensa slagg och gifter samt är kroppens
egna mekanism för uppbyggnad, reparation, eliminering av skadade celler samt tex uthållighet och återhämtning.
Ökar aktiveringen av antioxidanter och minskar påverkan av oxidativ stress/nedbrytningen på både Cell- och
DNA-nivå under hela livet samt saktar ner åldrandets framfart och ger grundförutsättningen för hälsa och välbefinnande!

 

 

Oavsett ålder, kön, genetisk förutsättning och hälsosituation ger ASEA din kropp möjligheten att själv kunna främja
sin förmåga att hålla sig yngre, friskare och mer aktiv längre, redan från första glaset.

ASEA är Redox Signal Molekyler - kroppens egna cellkommunikation - meddelande-kurirer och budbärare som är inblandade i ALLA kroppens processer för att upprätthålla välbefinnande, hälsa och balans. Vid god kommunikation i kroppen fungerar allt som det ska, vid misskommunikation börjar problem och obalanser att uppstå.
Det är grunden till alla processers funktionalitet och kan liknas vid gnistan som gör att alla våra celler i kroppen kan kommunicera och utföra "sitt jobb" så vi kan existera och fungera optimalt! Nu för första gången är det möjligt att ge
din kropp mer av dessa livsgivande kropps-egna molekyler -
för ALLA i livets ALLA skeden!
ASEA har lyckats fånga denna gnista av liv - kroppens egen magi - så vi kan fylla på och dra fördel av dess effekter:

 

Informationsvideo med svensk text

Här ovan är en kortversion av forskningsvideon om ASEA och Redox Signal Teknologin (4 minuter) Svenskt Text

Se hela forskningsvideon på engelska www.scienceofasea.com samt textförklaring här under på svenska!

Innehållet i hela forskningsvideon på engelska från 2016:

Ny helt revolutionerande forskning släpps kring vad ASEA och RENU 28 (Redox Signalmolekyler) gör för vår hälsa, prestation, skönhet, antiåldrande och välbefinnande! INTE BARA FÖR VISSA, det påverkar ALLA och kan främja livet för ALLA i livets ALLA skeden!

Klinisk dubbelblind placebo crossover studie på 106 personer under 90 dagar (3 månader) visade på anmärkningsvärda biomarkörer vid intag av minst 60 ml ASEA morgon och kväll vilket minskade/reducerade den oxidativa stressen signifikant (nedbrytningen på cell- och DNA-nivå). Det förändrar i stort sett allt vi trott varit möjligt kring hälsa och välbefinnande och antiåldrande tidigare. I stort sett alla utmaningar vi utsätts för härrörs till oxidativ stress. (När ett äpple skärs itu oxiderar det och blir brunt, en bil eller järngrind rostar med tiden och bryts ner/förstörs = oxidation). Vi utsätts för oxidativ stress varje dag. När vi åldras producerar vi mindre av våra livsviktiga kroppsegna redox signal molekyler som är inblandade i alla viktiga system (Immunförsvaret, nervsystemet, endokrina systemet hormonsystemet, matsmältningen, reproduktionssystemet och det kardiovaskulära systemet (hjärta/kärl).

Genom ASEA och RENU 28 är det nu möjligt att som de enda produkterna i världen innehållande redox signal molekyler ladda/tanka kroppen med mer av sina kropps-egna molekyler som när vi var yngre och då hjälpa sin kropp till ett ökat välbefinnande där vi kan börja må som när vi var yngre, se ut som när vi var yngre och börja kunna prestera mer som när vi var yngre igen.

Allt går framåt så även forskningen, vad vi har i vår hand idag är kroppens egen magi på tub och flaska, redo att främja vårt välbefinnande och vårt liv oavsett kön, ålder eller hälsosituation!

Dessutom gör det enorm skillnad för fysiskt aktiva och idrottsutövande personer och atleter som kan prestera bättre, snabbare, längre, för ökad uthållighet och framför allt snabbare återhämtning.

Tex VM Guld medaljören 2015 Cody Miller använder ASEA, Brian Mc Crystal, cyklisten som nyligen blev Irländsk mästare och har genomfört det snabbaste Ironman-loppet genom tiderna. Atleter som är 50-60-70 år presterar numera som de gjorde för 5-10-15 år sedan genom kraften i dessa antiåldrande molekyler, tex cyklisten och världsmästaren Gerard Louise Robert, Triatleten Shawn Burke mfl. Eddie Hall höjer ASEA till skyarna och är Englands starkast man för 5:e året i rad 2016 och har även världsrekordet i "Dödslyftet" på 465 kg. ASEA Atleter toppar sina egna bästa resultat och tar även världsrekord.

 

Läs mer om atleter och idrottsutövares resultat och upplevelser av ASEAs produkter här längre ner på sidan >>

 

En revolutionerande teknologi som är långt före sin tid och som man länge trodde var omöjlig är nu möjlig tackvare företaget ASEA.
De kliniska studierna i videon visar på att ALLA har nytta av att ta ASEA och RENU 28 varje dag i livets alla skeden för att förebygga (reducera oxidering/nedbrytning), antiåldrande och främja sin kropps alla funktioner! Se videon i sin helhet på eng via länken ovan.

Kort och härligt illustrerad video som visar grunden om teknologin och företaget ASEA! Svenskt tal 7 minuter

Kort överskådlig information från läkare, forskare och atomfysiker om ASEA! Engelskt tal 2 minuter

Vad några av alla oss i ASEAGRUPPEN upplevt:

 

Innehållet på den här hemsidan är för informationssyfte och inte för att diagnostisera,
behandla, bota eller förebygga några medicinska tillstånd, sjukdomar eller användas
istället för din läkares rådgivning. Vad vi i ASEAGRUPPEN upplevt, där du får ta del
av några här nedan, är individuella upplevelser och inget ASEA utlovar.

Produktbroschyr

Ladda ner som pdf >>

Efter ett fästingbett för 10 år sedan fick jag stora hälsoproblem. Jag har i perioder inte kunnat gå i trappor, lyfta min egen mattallrik eller ta promenader. Jag började dricka ASEA i slutet av juli 2014 och efter 6 veckor är jag som ny! Jag kan knappt tro att det är sant när jag skurar butiksgolvet och far runt full av energi och vaknar på morgonen utan att ha ont i kroppen och känner mig pigg.

 

Har även haft inflammation i tandhalsarna sedan 2008, men sist fick jag rabatt på behandlingen hos min tandhygienist och han undrade vad sjutton jag gjort, för det fanns inget att göra, allt var bra,
för första gången på 6 år.

Dessutom har jag alltid haft hudproblem på stora delar av kroppen med torra, kliande, såriga partier. Så jag började samtidigt att smörja med ASEA för utsidan (RENU 28) och efter bara några dagar syntes det och kändes skillnad. Armbågarna var plötsligt mjuka för första gången på hur länge som helst. För att inte prata om vad RENU 28 gjort för mina påsar under ögonen och mina ögonlock på bara 28 dagar, det finns bildbevis, se under fliken RENU 28 :)

 

Jag är mer än nöjd, jag är överlycklig! /Sissi, Nykvarn, Entreprenör och Butiksägare

I sju månader hade jag ont i min vänstra häl och varje försök att springa har följts av en sådan värk att jag haft svårt att gå i nästan en vecka efteråt.

Efter en månad med ASEA vågade jag börja med några korta löpturer. Resultatet var ömma fötter MEN INGA problem med att gå dagen efter. Laddade sedan med dubbla doser ASEA och den 17 maj 2014 sprang jag Göteborgsvarvet :)


I somras trampade jag på en spik och gjorde mig svårt illa i foten och fick penicillin. Och vet ni - det är första gången på 20 år som jag ätit penicillin utan att få en svampinfektion :) Tack ASEA!

 

Idag använder både mina barn, min man och vår fina Bordercollie Nellie ASEA, hon kommer springande varje gång jag jag tar fram min Asea sprayflaska. Jag sprayar i handen och hon dricker därifrån och fortsätter så länge jag låter henne, så hon älskar verkligen sin Aseastund :)


Som kock är det lätt att råka ut för "vardagsolyckor". Jag brände mig på en plåt när jag bakade och efter att ha sköljt handen i kallt vatten smörjde jag handen med Renu28 (ASEA för utvändigt bruk) 3 eller 4 gånger och dagen efter var handen nästan helt bra. Fantastiskt!

Jag älskar mitt liv med ASEA /Anna, Herrljunga, Krögare, Kock och Restaurangägare

Som biolog tyckte jag det var väldigt intressant att dessa Redox Signal Molekyler (som ASEA består av) är helt naturligt och finns i allt liv på jorden, så väl i växter, djur som människor och är grunden till allt liv och vår biologi.


Det första jag märkte var att min uthållighet och styrka ökade betydligt. Likaså kände jag enorm skillnad vad gäller träningsvärk, då den uteblev helt efter hårt fysiskt arbete och träning.

 

Även en massa "småproblem" har försvunnit så som ilningar i tänderna, eksem m.m. som gör vardagen mycket trevligare nuförtiden.


Immunförsvaret måste dessutom ha fått sig en rejäl skjuts då jag inte varit förkyld eller sjuk sen jag började dricka ASEA för 3 år sedan.

Rikard, Selaön, Biolog och Naturvårdskonsult

Med bra utrustning på jobbet som Sjuksköterska, brukar jag sedan flera år tillbaka kontrollera min syremättnad i blodet då och då. Jag slutade visserligen röka för åtskilliga år sedan, men det faktum att jag aldrig låg högre än 95 % gjorde mig lite betänksam.

När jag så kontrollerade värdena igen, efter att ha använt ASEA ett par månader, låg jag plötsligt på 98 – 99 % och har stannat kvar där sedan dess! Här fick jag något påvisbart i tillägg till alla de positiva förändringar som jag upplever rent subjektivt efter att ha börjat med denna förunderliga dryck!

Karin, Stockholm, Barnmorska

26 åring som älskar fysiska aktiviteter och utmaningar. Löpning, kite-surfing, fallskärmshoppning, ridning, paddling, cykling, styrketräning osv.

På mitt jobb inom det millitära förekommer det ofta övningar och utmaningar som kräver en god fysik, uthållighet, mental styrka och ett starkt immunförsvar. Just nu är jag mammaledig :)

Jag är väldigt glad att jag fick reda på att ASEA finns och har haft suverän nytta av dess effekter sedan jag började och kommer fortsätta ge min kropp den bästa förutsättningen även framöver då jag älskar ett aktivt liv och att ta hand om mig.

Evelina, Skövde, Medic på Trängregementet samt PT (Personlig Tränare)

Jag har så många olika saker som ASEA förändrat för mig, så vart ska jag börja? :)
Har haft så svåra problem med torra, spruckna hälar, att jag inte kunnat gå på dem i perioder, det var för mig helt magiskt när jag bara efter ett par veckor med ASEA blev av med problemet som jag haft så många år!!!
Numera är ASEA min allt i allo-lösning på det mesta i familjen :) Vi (jag min man och våra barn, 12 och 10) sprayar dessutom ASEA i näsan, öronen, munnen, (vi blir inte snuviga längre som förr) samt i ögonen, på skrubbsår, brännskador....numera gör barnen det på sig själv också...lite här och där... t o m på blommorna inne som också blir glada av dessa livsgivande molekyler. Numera använder vi även Renu28 (mina ärr syns knappt längre)!

Om jag gillar ASEA? Det framgår nog ovan :) / Anne, Bergvara

Ett av mina "varför" jag började använda ASEA är för att sänka mitt blodtryck som varit högt i flera år. Jag började med att använda ASEA i April 2014 och testar blodtrycket med några månaders mellanrum. Jag testade i Juni och blodtrycket hade då sänkts från tidigare 135/90 till 130/80.

När jag senast tog blodtrycket i början av september så var det 130/75 så första delmålet är nära och blodtrycket är på väg åt rätt håll. Ser mycket fram emot fortsättningen! Hur kan det bli bättre än så!?

 

Jens, Alnö, Samordnare

Började dricka ASEA på grund av utslag och sår på axel-partiet och båda armar för 4 månader sedan. Har även sprayat ASEA ofta under dagarna på utslagen. Kände genast att det började hända någonting, det stramade och jag såg hur det gick tillbaka.

 

Gunn, Sundsvall

Jag började dricka ASEA i mitten av april 2014. Har i 5 års tid, haft ont i mitt högra ben, från höften och ner i foten. Det var orsaken till att jag ville börja dricka ASEA. Den första hälsovinsten som jag märkte av, var INTE benet UTAN andningen, när jag var ute och gick. Det gick nu mycket lättare att andas och jag fick ingen hosta (som jag hade allt som oftast). Från att inte ha kunnat gå mer än några minuter innan dessa problem hindrade mig tidigare, till att nu både kunna springa och gå om vart annat i 1,5-2 timmar, wow vilken härlig känsla.

 

Min nästa reflektion var i trädgården när jag efter flera timmars framåtböjd rygg inte märkte av någon smärta i ländryggen, den som tidigare varit så känslig.

 

Mitt ben då? Jo, benet mår också bättre, mindre värk och jag kan nu sova nästan hela natten utan att känna  smärta. Jag som haft så många sömnlösa nätter och sjukdagar tidigare pga mitt ben. Jag fick alltså en massa andra bonuseffekter på köpet när jag började med ASEA.

 

Jag är så tacksam /Christina, Alnö, arbetar på Sundsvalls sjukhus

Ett genombrott för forskningen, efter att ha provat ASEA i bara 2,5 månader så har jag redan fördubblad energi och uthållighet, inget problem på vårarna med pollen och har bättre sömn. Så jag riktar mitt tack till alla som hjälp till att detta kommit till mig!

Och jag kan rapportera att jag har fått riktiga babyhälar - vid 65 års ålder!!!!!!!!!!!!

 

Marianne, Helsingborg

För 27 år sedan blev jag påkörd av en bil som kom bakifrån i 70 km i timmen och körde in i min bil som var stillastående, de gav mig svåra problem i nacke och bröstrygg och har i alla år påverkat mig kraftigt.

Som tidigare båtbyggare och numera lastbilsmekaniker är arbetet ofta fysiskt tungt och påfrestande.

För mig har ASEA gjort enorm skillnad då jag numera aldrig har ont av min gamla skada och andra tidigare problem jag haft med kroppen. Jag får heller inte längre ont i muskler och leder efter hårt arbete så min återhämtningsförmåga måste ha stärkts väsentligt, likaså min uthållighet och mitt immunförsvar.

Bosse, Skåne, Lastbilsmekaniker

När jag hade druckit ASEA i bara 14 dagar var det mest påtagliga för mig att jag fått en mage som fungerar som en klocka. Är 55+ och har alltid (eller så länge jag minns) varit mer eller mindre förstoppad trots att jag alltid motionerat. Och jag som alltid ätit Treo var och varannan dag, har inte tagit en Treo sen jag startade med ASEA, känns helt underbart. Sen var det ju mina problem med ögon å bihålor som försvann snabbt. Och jag gick ner 3 kg första 2 veckorna. Efter en läkarundersökning en tid senare visade det sig att fettlagring runt levern knappt fanns kvar och värdena på galla och lever var superbra. Jag är mycket piggare nu och orkar ta tag i saker!

 

Min så envisa huvudvärk har jag inte heller känt av. Har fått bättre hud och bäst av allt, mina ledproblem är borta. Livet känns toppen och tusen tack min älskade dotter Josefine som tipsade mig om ASEA.

Lena,  Hedemora, Personlig Assistent

Jag har inte längre problem med min tidigare ryggvärk och jag kan umgås med katter igen utan att få några problem!

 

Marianne, Alnö

Jag är normalt lite skeptisk till alla dessa mirakelmedel med "före och efter bilder" men jag har nu själv provat RENU 28 (ASEA för utvändigt bruk) på mig själv och är förvånad över effekten. Jag provade smörja in det på ett skavsår i handen, redan dagen efter jag hade smort in hade såret "dragit" ihop sig rejält. En dag fick jag hetvatten på ett finger, det ömmade och blev en rodnad.... – nu blir det en blåsa imorgon tänkte jag.... men smorde in med Renu28 igen.... döm om min förvåning, när jag vaknade i morse så finns en lätt rodnad kvar men INGEN blåsa och framförallt ingen smärta! Känns ingenting! Otroligt..!!!!!! Så nu när jag inte kan skylla på att jag är skeptisk längre så är det bara att börja dricka dessa molekyler också, för tänk vad de kan göra för mig även inuti kroppen ;)

 

Gunnar, Sandviken, Development Engineer

Den största delen av mitt liv har bestått av värk och stelhet i axlar, rygg, höfter, knän och fötter. Har gått med kryckor vissa perioder. Gjorde nyligen en höftledsoperation där båda höftlederna byttes ut.

Efter höftledsoperationen så blev värken i knän och fötter allt tydligare och varje steg var en plåga. Jag bjöds in till ett möte för att lyssna på något som handlade om ett "cellvatten". Jag var väldigt tveksam till om jag skulle gå på det. Som tur var deltog jag och på så vis började jag dricka ASEA och det var här vändpunkten i mitt liv kom.

 

Jag skalade bort allt onödigt såsom TV, tidningar, godis, fika ute för att istället ha råd med att dricka ASEA.

 

Det första jag märkte var att jag orkade så mycket mer, blev gladare, fick lust att gå ut och röra på mig mer, började gå på gym, simhallen och jogga. All den värk i lederna som jag tidigare plågats av avtog och är nu efter 8 månader med ASEA så gott som helt besvärsfri. Tilläggas kan att jag känner mig smidigare än jag någonsin gjort och känner mig vig som en katt.

 

Under många år har jag haft problem med tandfickor och blottade tandhalsar som ökat med åren. Upptäckte helt nyligen att dessa dragits ihop och försvunnit.

Vilken härlig hälsovinst / Ulla,  Hälsingland (fd läkarsekreterare/personaladministratör )

Redan efter 3 dagar med Asea, utan att bli vulgär så kan jag bekräfta att morgon ståndet blivit som en 15-åring igen o jag har dessutom fått sova nästan en hel natt för första gången på 30 år.

 

Nimrod,  Södermalm

Jag studerar maskinteknik, är fortfarande ung och har varken hälsoproblem eller någon fet inkomst just nu, men ser värdet av att hålla mig i god form och då är det kanon att ha ASEA - för att kompensera det "hårda studentlivet" ;)

Det är hur lätt som helst. Man tar en "nubbe 6:a" ASEA på morgonen och samma på kvällen. Klart!!!

Anton, Lund, 
Studerande, Lunds Tekniska Högskola

Under min första vecka som ASEA användare så fick jag omedelbar effekt i tarmarna. Det blev först värre, alltså jag fick ännu svårare att gå på toa, då visste jag verkligen att det här var något som faktiskt förändrade något i min kropp som inget annat kunnat göra. Det jag har lärt mig nu under det året jag druckit ASEA är att allas kroppar är olika. Min kropp balanseras allt eftersom och alla funktioner i kroppen blir gradvis bättre.

Det jag också började lägga märke till ganska på en gång var att min hud började lysa mer. Så huden blev bättre och fick mer liv och så även mitt hår som var lite som svinto innan, sprött och torrt.

Jag har också under många år haft problem med sprickor i hälar och nu ett år sendare är de inte borta för mig men så mycket mycket bättre. På sommaren hade jag såna problem tidigare att jag vid visa tillfällen hade mycket svårt för att gå då det smärtade.

Jag har också haft problem längst ryggraden i muskulaturen. Under flera tillfällen under de första 6-8 månaderna med ASEA hade jag som skov där de först blev värre för att sen bli bättre och bättre för varje gång.

 

Det som också var intressant de första månaderna var att även min MENTALA HÄLSA förändrades och jag fick utrensning av mycket negativa tankar om mig själv och min kropp. Något som jag tidigare aldrig kommit åt även om jag under flera år jobbar med just att släppa på mentala strukturer.

 

För mig är ASEA en investering i framtiden och att jag ska kunna bibehålla hälsa, rörlighet och ungdom. Så jag kommer aldrig att sluta med det här. Det ger mig så mycket just nu och det förändras ständigt till det bättre i kroppen även om just min kropp tar lite längre tid på sig så är det värt allt. Jag ser det ju också som att jag är frisk, kry och pigg även om 20 - 30 - 40 -50 år...

Anna-Lena, Matfors, Access Consciousness Facilitator och ASEA Silver Executive

Efter att ha druckit ASEA i över 1 år kan även mogna män med svåra obalanser i lederna och
knäoperationer, klättra i träd ;) och barnbarnen är glada att jag orkar leka med dem!

Dick,  Bollnäs (tidigare Arbetsförmedlare)

Fortfarande efter drygt 3 år med ASEA upptäcker jag nya saker som det gör för mig. Kroppen blir bara bättre och bättre för varje år. Jag har tidigare haft problem med sköldkörteln, så första 2 veckorna svullnade den upp och sen har jag inte känt av den sedan dess :) Magen sköter sig suveränt, sover bättre, inte längre torr som fnöske i huden.

Jag har inte haft en sjukskrivningsdag på drygt 3 år.

Jag mår toppen både fysiskt och mentalt och har inte längre samma oro, inre stress och osäkerhetskänsla som jag lidit av hela livet. Min rygg har alltid varit ett problem och numera kan jag både spela golf och stapla ved (tom samma dag) utan att få varken ont och problem i veckor, som jag fick förr.

Caroline, Sörmland,  Entreprenör, Grafisk Designer, Kroppsterapeut, Hälsovägledare och Mikroskopist för Blodanalyser, ASEA Platinum Executive

Trötthet, muskel- och ledvärk, deppighet, magproblem, tarmproblem, sömnproblem, oro, utbränd (koncentrations svårigheter, mindes inte som jag skulle, svårt att formulera vettiga meningar och delta i sociala sammanhang och konversationer) övergångsproblem redan från 30 års åldern, ja säg vad som inte varit problem i min kropp. Jag har nog aldrig haft fullgod hälsa ens när jag var barn.

Vintern 2013 var jag helt under isen, orkade inte längre gå upp på dagarna, var inte längre ute på facebook, hörde  aldrig av mig till mina vänner och träffade ingen utanför hemmet, det fanns ingen livsenergi kvar!

Första effekten av ASEA kom på bara 10 minuter, den andra effekten morgonen efter. 3 veckor senare deltog jag i min dotters bröllop och var med hela dagen, dansade hela kvällen och dagen efter hade jag inte ens ont i kroppen.
Tacksam att kunna fortsätta ge min kropp ASEA så länge jag lever. Så här bra vill jag fortsätta må!

 

För mig har ASEA förändrat allt /Lena, Ängelholm, ASEA Gold Executive

Frågor och Svar – om ASEA

Forskare, läkare, atomfysiker och vetenskapsmän om ASEA...

Svenskt text

Engelskt tal

Engelskt tal

Engelskt tal

ATLETER OCH ELITIDROTTSUTÖVARES UPPLEVELSER /  EFFEKTER AV ASEA & RENU 28

Idrottsutövare och Atleter berättar (2 minuter) Engelska

Negative Split, när man presterar ännu bättre på andra halvan av loppet, blir nu lättare att uppnå!

Dubbelblindstudier visar även 12-30% ökad uthållighet innan de "når väggen" (mot anabola steroider som sägs kunna ge 3% ökning och både är skadligt och olagligt). Det finns mycket att vinna på att ge sin kropp naturligt stöd för hälsa, prestation, uthållighet och snabbare återhämtning!

Överträffa Dina Egna Resultat med Hjälp av Redox Tillskott!

ASEA ökar dessutom kroppens egna produktion och aktivering av Glutation (Glutathione) som är kroppens egna superantioxidant, med mellan 500-800%

100% Dopingfritt | 100% Säkert | 100% Giftfritt

Cody Miller - VM GULD

GULDMEDALJ VINNARE i VM 2015 i Simning-Medley

STORT GRATTIS till ASEA användaren Cody Miller från USA:s simmarteam 2015. Cody vann GULD i medley-simning under Världs Mästerskapen i Ryssland i augusti 2015.

Triatlon, Ironman och vinnare i Cykling

Hör Damien Shaw (första amatören på 17 år att vinna Irländska Nationals (Cykeltävlingsserie) 2015 samt Bryan McCrystal från Team ASEA, som består av 10 cyklister i teamet som alla känt av skillnaden och ökat sin prestation och framförallt sin ÅTERHÄMTNING radikalt genom Redox Signalmolekylerna (RSM), berätta om sina upplevelser av ASEA och RENU 28!

Intervjun från September 2015 när Caroline från ASEAGRUPPEN träffade dem i Mainz Tyskland.
De tävlar dessutom i Triatlon och Ironman.

Det går inte att ta miste på att de fått stor utdelning i sina prestationer av att använda sig av ASEA och RENU 28!

Breeja Larson
- OS GULD

OS Guld medaljör i simning under
OS i London 2012
.
Närkontakt med en OS guldmedalj fick jag när jag träffade Breeja Larson våren 2015 i USA.

Hon dricker mycket ASEA och
sänkte sin tid med hela 2 sek!
Hör henne berätta mer här ovan.

Eddie Hall - världsmästare i dödslyftet på 465 kg
Gör som en av världens starkaste män! Stärk, skydda och främja din kropp som Eddie Hall - 100% SÄKERT, 100% DOPINGFRITT, naturligt med kroppen
s egna magi? Eddie är vinnare av Britain's Strongest Man 2014, 2015 och 2016. Våren 2016 träffade Caroline från ASEAGRUPPEN Eddie veckan efter han tagit världsrekordet i "dödslyftet" på 465 kg.

Shawn Burke

Triathlet och Sjukgymnast

När jag först introducerades till ASEA var jag redo att tävla i min 18 Ironman och jag var vid en punkt där jag trodde att min karriär var över. Jag kunde inte återhämta mig och min kropp var nedbruten. Jag introducerades till ASEA och efter 3 veckor började jag sova bättre och mitt tillfrisknande var anmärknings värt. Tänk att jag har möjligheten att träna på den här nivån vid 55 års ålder (2015), och konkurrera med 25-åringar! Vetenskapen bakom ASEA är häpnadsväckande!

Jag använde ASEA i ca 7 veckor innan jag gjorde min 18 Ironman och jag kunde minska min tid med 1 timme det loppet. Vanligtvis behövde jag alltid efter en Ironman tävlingen gå och få massage i ett medicinsk tält. Nu behövde jag inte längre det och var fräsch efter loppen. Under de arton Ironmans jag har gjort, har det aldrig hänt förut.

Med ASEA, kunde jag vid 51 års ålder, genomföra ytterligare 9 lopp, tog 9 personliga rekord och kvalificerade mig för 2 Nationals. Idag 55 år är jag till och med vid ännu bättre form.

NYTT VÄRLDSREKORD - Han slog sitt eget världs-rekord och är oerhört vältränad som 66-åring

Gerard Louis Robert är en sann elitidrottsman som vinner gång på gång, på gång och när Caroline i ASEAGRUPPEN träffade honom i Salt Lake City USA i maj 2015 fick hon en privat stund med honom. Han är sedan flera år tillbaka en stor ASEA användare. Han är idag närmare 70 år men vinner lopp över 18 åringar! Den 20 juni 2015 slog han sitt eget VÄRLDSREKORD på THE FRENCH TRACK MASTERS CHAMPIONSHIPS i ROUBAIX VÉLODROME! Gratulerar!

Caroline från ASEAGRUPPEN träffade Shawn personligen första gången 2013 samt våren 2015 och kunde ställa privata frågor om hans upplevelser och erfarenheter. Shawn sitter numera med i ASEAs Professionella råd för Yrkesutövare.

Han är både Fysioterapeut och har arbetat med Idottsmedicin.

Långdistanslöparen Dane Rauschenberg

Caroline i ASEAGRUPPEN träffade Dane i Salt Lake City USA i maj 2015.
Han har använt ASEA sedan 2009. Eftersom det revitaliserar cellerna, är Danes personliga upplevelse att hans återhämtning efter långa lopp förbättrats avsevärt och samma sak efter tuffa träningspass. Han har genomfört - 52 Maraton under 52 veckor i rad!
Hör honom berätta mer i videon om sina prestationer och första mötet
med ASEA. Han avslutar även med att:
- "ASEA är inte bara för elitidrottsmän utan gör ALLA gott i sitt dagliga liv".

Dubbelblindstudie. Oanade upptäckter 2012 för Elit-Idrott, fysisk prestation och frigörande av fettsyror, metabolism, hälsa, minskad träningsvärk/nedbrytning och snabbare återhämtning även vid stor aktivitet (14 minuter) Svensk text

I den här överskådliga videon presenteras några av DUBBELBLIND-STUDIERNA på ASEA! Inklusive innehåll och säkerhetsstudier! 100% säkert! (se även fler studier på ASEA,
RENU 28 samt RSM/ROS via länkar och pdf-filer här på sidan).
(10 minuter)
På engelska

Dubbelblindstudie av Uthållighetstest med ASEA (VO2 max) för att mäta syreupptagning, CO2 uppbyggnad och hjärtfrekvens.

 

Resultaten var extraordinära. Efter bara två veckor av ASEA tillskott, upplevde idrottare en stor ökning av sin tid till VT (ventilatorisk tröskel - den tid det tar att "nå väggen"), vilket ökade deras prestationstid med i genomsnitt 12%. I själva verket visade vissa idrottsmän ha ökat sin effekt och uthållighet över 30%! Deltagarna upplevde också en minskning av deras genomsnittliga hjärtfrekvens
och alla rapporterade att de kände mindre trötthet och var mindre ömma och slitna efter sin träning.

RENU 28 ökar blodcirkulationen med 49% omgående och över 50% efter bara 4 dagars applicering!

 

Smörj in kroppen och musklerna med RENU 28 dagligen och efter träning/tävling!


Läs forskningen från 2015 >>

Historien bakom företaget ASEA (20 minuter) Svensk text

ASEA finns idag i USA, Kanada, Mexiko, Australien, Nya Zeeland, stora delar av Europa, Sverige, Norge, Danmark, Finland och inom 5 år i HELA VÄRLDEN!
ASEAs produkter säljs endast genom Återförsäljare och personliga kontakter. Du beställer smidigt via din kontakpersons webshop.
Har du ingen ASEA-kontakt utan hittade vår informationssida själv så är du välkommen att maila oss på info@aseagruppen.se

Beställ ASEA av din kontaktperson här i ASEAGRUPPEN

Har du inte någon ASEA-kontakt så är du välkommen att maila oss på info@aseagruppen.se

© ASEAGRUPPEN.SE