ASEA Partner i
ASEAGRUPPEN

Sveriges Diamond Team

ASEA PARTNER / ÅTERFÖRSÄLJARE

Privatpersoner, Terapeuter, Kliniker, Salonger, Entreprenörer, Business Builders

MÖJLIGHETEN ATT SKAPA INKOMSTER HEMIFRÅN
Vi i ASEAGRUPPEN tror att om fler främjar sin hälsa & får en god ekonomi så kan både individen, familjen inkl samhället må bättre!

Vi sitter på vad som anses vara ett av de största genombrotten under vår livstid. Genom våra användares upplevelser och senaste årens globala tillväxt (ca 700 miljoner sek 2017 i omsättning, över 1 miljard sek 2018, beräknas bli 9 miljarder sek inom ett par år), erbjuder det enorma inkomstmöjligheter för de som är med och bygger upp marknaden i stort som smått, lokalt och globalt. Registrera dig via din ASEA-Kontakt för att bli Återförsäljare / Partner!

ASEAs Partner program erbjuder support och verktyg för framgång.

 

Som Partner sätter du dina egna mål med produkterna och verksamheten.

Du har stöd av ett återförsäljarteam samt inkomstmöjligheter utan minsta eller högsta gräns.

Varmt välkommen till Teamet!

★★★ PARTNER

Som Partner kan du bygga upp både aktiva och återkommande passiva inkomster. Du kan erbjuda andra, både lokalt & globalt, att bli Kunder, Prenumerationskunder, Återförsäljare/Partners.

 

Som Partner får du inköpspris på samtliga produkter samt direkt tillgång till din Internationella ASEA-Business med inkomstmöjligheter varje fredag, både lokalt här i hela Sverige samt globalt i över +30 länder världen över.

VI BEHÖVER INGEN URSÄKT FÖR ATT GÖRA GOTT I ANDRAS LIV

 

Som Partner har du förutom rätten att erbjuda andra att bli Kunder och Prenumerationskunder, även rätten att bygga upp ett distributions-nätverk av Partners/återförsäljare och därigenom ge fler inkomstmöjligheter med ASEA. För den delen av kompensationsplanen, starta minst 2 Partners var och lär dem detsamma, på så vis kan det sprida sig, bidra till och göra skillnad för många andra och generera återkommande, passiva inkomster till er alla! Startar ni igång 2 Partners var under er 1:a månad. har ni tillsammans över 8000 i teamet inom 1 år (då ej inräknat kunder som utöver det genererar omsättning dessutom). Gör alla det istället sin 1:a vecka, tar det bara 12 veckor. Det bestämmer ni själva. Du och ditt team får erbjuda fler än 2 var att ta del av Partnerprogrammet och bli en del av ert återförsäljarteam. Därmed tar ni även del av fler bonusnivåer mm. Möjligheterna är obegränsade.

 

Som Partner kan du ta del av erbjudanden, bonusar, personlig utveckling, resor, event samt inkomster enligt kompensations-planen, utan någon minsta eller högsta gräns. Genom ASEAs utbud kan det bidra med oerhörd kraft till nära och kära, familj, vänner, bekanta, kollegor, kunder, salonger, klienter, terapeuter och entreprenörer på orten där du bor, i hela landet och världen över. 2 var blir tillsammans många!

 

|     Ladda ner Provisionsöversikten    |

Som PARTNER får du även Lojalitetspoäng på alla produkter i din månadsprenumeration. Du får högre % var 3:e månad upp till hela 20%.

Som PARTNER kan du första gången välja mellan olika STARTPAKET. Beroende på ditt val av startpaket kan du direkt hoppa upp till hela 15% i lojalitetsprogrammet. Poängen kan du regelbundet omvandla till valfria Gratis-produkter, värt upp till ca 40 000 kr varje år (planera därför gärna dina inköp varje månad genom att lägga dem via autoship för att få ut än mer extra värden på köpet.

Få dina valfria produkter smidigt skickade till dig via Autoship/månadsprenumeration. Som aktiv Partner (omsättning från 100 pv/månad, tex 1 låda ASEA, dvs 4 flaskor) kan du ta del av bonusar.

När man är nöjd med något vill man att fler ska få ta del av det!

I samband med att du fyller i ansökan om att bli ASEA Partner via din ASEA-kontakt, får du möjligheten att välja ett extra förmånligt startpaket. Ladda ner listan nedan med de olika paketen du kan välja allra första beställningen.

Så snart din registrering är klar har du rättigheten att förmedla ASEAs produkter både privat och eller på din klinik/salong/mottagning samt online i över 30 länder. Du kan även dra fördel av ASEAs generösa bonussystem och steg för steg bygga upp din verksamhet genom ditt återförsäljare-team och era användare/kunder lokalt och globalt.

 

Det engelska uttrycket Share and Care beskriver bra vad det innebär att vara ASEA-Partner - du gör det i din egen takt & har support.

 

|     Startpaket & Inköpspriser >>    |    Doseringsguide / Mängd / Åtgång & info >>    |

 

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

 

Vänd dig till din ASEA-kontakt här i ASEAGRUPPEN redan idag för att komma igång!
Så snart du registrerat dig som Partner kommer du direkt att kunna logga in på din Återförsäljarsida med tillgång till mer information samt värdefullt material. För dig som vill ha mer info nu, kan fördjupa dig här:

Vi i ASEAGRUPPEN är tacksamma över vad det bidragit med till oss och tusentals andra. Nu kan du ge andra samma möjlighet.

Kontakt

Har du ingen ASEA-Kontakt, utan hittade vår hemsida själv och vill bli ASEA Partner / Återförsäljare:

Kom igång här >>

Då välkommen att kontakta

Caroline Lifvenforth ASEA Diamond Executive

Via Messenger el. Whats App/Tel.  +46 70 486 46 47

info@aseagruppen.se  |  www.aseagruppen.se

 

Vi kan tyvärr inte assistera dig om du inte är Kund eller Partner till någon i vårt team då vi inte har tillgång till annan information än de som handlar via oss och våra PARTNERs.

Kontakt

Vänd dig till DIN ASEA-Kontakt här i ASEAGRUPPEN för att komma igång på det sätt som passar dig bäst samt för mer information och support!

 

Det är viktigt att du vänder till personen som berättade för dig om ASEA, som är Din kontakt.

 

 

Vi kan tyvärr inte assistera dig om du inte är Kund eller Partner till någon i vårt team då vi inte har tillgång till annan information än de som handlar via oss och våra PARTNERs.

GILLA OSS PÅ

FACEBOOK

© ASEAGRUPPEN Ind. Assoc. 2020

 

Vi har i över 7 år haft förmånen att följa tusentals användares och våra egna upplevelser. För de som är drivna och engagerade
med en strävan att bygga en framgångsrik ASEA verksamhet, kan nå användare både lokalt och globalt i +30 länder och bidra till fler, inkomstmässigt
och produktmässigt. ASEAGRUPPEN Sveriges Diamond Team – vi ser fram emot att följa och ta del av dina upplevelser och assistera dig kring
dina mål med ASEA!

Bli Kund/Prenumerationskund eller Återförsäljare/Partner redan idag via din ASEA-Kontakt här i ASEAGRUPPEN!

 

Olika personers upplevelser är individuella. Informationen på den här sidan är inte avsedd eller ämnad att användas istället för läkares rådgivning, diagnostisera,
behandla eller bota några medicinska tillstånd eller att användas istället för läkares rådgivning! Ev inkomster är ingen garanti utan betalas ut enligt ASEAs Kompensationsplan

 

Hemsida av Ind. Assoc. Vi ansvarar inte för innehållet och den behandling som eventuellt görs av ägare eller operatörer av/på länkar till andra applikationer,
material och/eller webbsidor.