RENU28

- HÄLSA för UTSIDAN...

 

HEM

Teamet ASEAGRUPPEN bildades våren 2013 av Caroline C Lifvenforth och består idag av närmare 1000 användare och oberoende Partners
till det globala företaget ASEA. Vi är tacksamma att någon tog sig tid och berättade om ASEA för oss!
Här berättar vi mer för Dig och visar några av våra resultat av RENU 28 och vad studien påvisar:

Letar du efter Miljöriktig och Hälsofrämjande Hudvård och ett hälsosamt Yttre?
För ALLA - barn, ungdomar och kvinnor som män!

En REVOLUTION inom Hud-, Kropps-, Hälso- och Skönhetsvård

RENU 28 – Förnyar på 28 dagar! Inte bara hud- och skönhetsvård, utan även för alla typer av hudproblem, muskler, leder, under fötter, under armar, efter träning, innan och efter solning, för hela kroppen!
Kombinerar den senaste forskningen och tekniken, för en hudvård som är HELT FRI FRÅN kemikalier, parabener, gifter osv, vilket ger en kroppsriktig hudvårds-behandling som utformats för att stödja hudens naturliga förnyelseprocess.

RENU 28 kan vid första anblicken tros bara vara en skönhetsprodukt, för att dess "bonuseffekter" minskar ungdomsblemmor, rynkor, ärr, påsigheter, problemhy och pigmentfläckar.

Men är egentligen HÄLSA för UTSIDAN

Återställer balansen, minskar hudproblem och föryngrar på köpet samt ger en len, frisk och naturligt återfuktad,
elastisk hy, minskar celluliter och ger gladare muskler! ASEA kan användas på hela kroppen för utvändigt bruk!

RENU 28 är för ALLA hudtyper och kan användas i livets ALLA skeden och i ALLA åldrar!

Hälsa för utsidan genom kroppens egna MAGI...

 

Se fler före- och efterbilder på flera av oss i ASEAGRUPPEN mfl. samt videos längre ner på sidan
samt se på sidan
ASEA Elitidrottsmän på både OS- och VM guld-nivå berätta hur de använder det för muskler, leder, ökad prestation, snabbare återhämtning, ökad blodcirkulation och längre uthållighet m.m...

Huden är vårt största organ, vad smörjer du på din hud?

RENU 28 består av endast 4 ingredienser  – Kropps- Hälso- och Miljö-Riktigt!
Fri från tillsatser, kemikalier, färgämnen, konserveringsmedel och fuktbindare som annars täpper igen huden!

 

RENU 28 är ASEA fast för utsidan. ASEA är Redox Signal Molekyler - gnistan som gör att alla våra celler kan kommunicera och utföra "sitt jobb" - grunden till ett vackert yttre! Nu för första gången är det möjligt att kunna applicera dessa livsgivande kropps-egna molekyler - i form av en gel i ansiktet och på kroppen! ASEA har lyckats fånga denna gnista av liv - så du kan få del av dess effekter - nu även för utvändigt bruk genom RENU 28!

 

Den unika redoxsignaltekniken bakom RENU 28 underlättar kommunikationen på cellnivå, vilket främjar förnyelsen av kroppens hudceller. RENU 28 baseras på exklusiv och kliniskt bevisad forskning som inte finns i någon annan produkt.

Snabb - Överskådlig video om Redox-Teknologin i RENU 28 från ASEA och forskningsresultat.
Samt hur ASEA och RENU 28 bidrar både till ditt YTTRE & INRE för Hälsa & Naturlig Skönhet
(4 minuter) Svenskt Text

 

Före- och efterbilder

Ladda ner som pdf >>

Bruksanvisning

Ladda ner som pdf >>

Produktbroschyr

Ladda ner som pdf >>

Broschyr RENU 28

Ladda ner som pdf >>

Under studien påvisades en genomsnittlig minskning av djupet på rynkorna kring ögat med 21% efter mindre än en månads användning av RENU 28. Hudanalysen påvisade en rynkorna totalt minskat med 23% och att hudstrukturen i ansiktet förbättrades med 22%.

RENU 28
Ej testat på djur!!!

Studien med 20 kvinnor
under 28 dagar påvisade slående resultat!

Renu28 fick högsta betyg
 – 5 stjärnor av DERMATEST
i Tyskland – ett av världens främsta och ledande dematologiska forsknings-
institut i världen!


Renu28 är säkert att applicera och helt
kropps-naturligt!

Under test-perioden blev deltagarnas hud i genomsnitt 23% smidigare och 20% mer elastisk. Dessutom förbättrades hudens fuktbalans med i genomsnitt 11%.

RENU 28 består av ENDAST 4 INGREDIENSER!


ASEA (Redox Signal Molekyler) bundet i en kisellera, för att lättare kunna appliceras som gel på kroppen. 3 farmaceutiskt rena salter och rent vatten! Salt och vatten är de grundämnen som måste finns i ALLA våra celler och är grunden till kroppens balans, likaså dessa molekyler.
Men RENU 28 är långt ifrån bara simpelt salt och vatten. Magin är att ASEA har patent på att kunna reorganisera saltet och vattnet till kroppens egna livsgivande Redox Signal Molekyler, och
finns exklusivt via oss ASEA-Partners.

Hör av dig till din kontaktperson här i ASEAGRUPPEN för att beställa RENU 28!
Har du ingen ASEA-kontakt så är du välkommen att maila oss på info@aseagruppen.se

 

INGEDIENSER (3 salter och rent vatten)

1. Rent Vatten *

2. Farmaceutiskt rent salt (NatriumKlorid/Bordssalt) *

3. Natrium Magnesium FluoroSilikat (kisellera). Stabiliserar och är bärare av Redox Signal Molekylerna i tuben.

4. Mononatrium fosfat (som förbättrar vissa livsprocesser och upprätthåller pH-balansen)

RENU 28 APPLICERING / ANVÄNDNING

 

1. Skaka tuben lätt före användning.

 

2. Se till att området är fritt från smuts eller andra produkter.
RENU 28 bör användas före alla andra dag-/nattkrämer, mjukgörare, muskelsalvor eller brunkrämer. (RENU 28 påverkar inte några andra produkter som används).

 

3. Applicera RENU 28 i hela ansiktet och på eventuella problem-områden i ansiktet och på kroppen, genom att massera in det tills gelen helt absorberats. OBS Undvika kontakt med ögonen.

 

4. Applicera en gång till, massera in och låt absorberas.

 

5. För bästa resultat applicera minst två gånger dagligen.

6. Efter ca 5-10 minuter kan du tvätta av ev. rester eller applicera valfri annan hudvård ovanpå RENU 28.

* Med sin patenterade teknologi reorganiserar ASEA vatten och saltmolekylerna, precis som i kroppens celler, till de kropps-egna Redox Signal Molekylerna - kroppens egna magi för cellskydd, antiåldrande, cellkommunikation och förnyelse, dess upptag av näring och utrensning av gifter (skydd av friska celler samt reparation och ersättning av skadade celler) m.m.

Frågor och Svar – om RENU 28

 • Innehåller RENU 28 solskyddsfaktor?

  Nej, RENU 28 innehåller ingen solskyddsfaktor, men har mycket välgörande effekter före och efter solning! Med enbart 4 naturliga och välgörande ingredienser som inte täpper igen porerna och sin patenterade Redox Signal teknologi är det mycket fördelaktigt att applicera RENU 28 före och efter solning. Redox Signal Molekylernas roll i kroppen är att reparera och skydda cellerna, dvs även hudcellerna. Många upplever att de vid solning får en jämnare och finare solbränna när de regelbundet använder RENU 28 på huden. Dessutom gör dess egenskaper därmed att RENU 28 lämpar sig väldigt väl att applicera efter solning. Även solskadad hud drar stor nytta av RENU 28.
  Du kan även spraya flytande ASEA på kroppen vilket kan upplevas svalkande och skönt.

   

 • Är RENU 28 känsligt för sol, värme, kyla?

  Till skillnad från ASEA (som i flaska med korken på förblir opåverkat av värme och kyla) så bör man undvika att ha tuben med RENU 28 i direkt solljus, för varmt eller låta tuben frysa. Normal hantering rekommenderas.

 • Hur lång hållbarheten har RENU 28?

  RENU 28 har en hållbarhet på ca 1 år från produktionstillfället. Se datum på tuben. En öppnad tud är ämnad att användas upp under en månad, men står sig längre än så. En äldre tub blir inte dåligt bara mindre effektiv, ta då mer.

 • Kan man applicera andra krämer efter / ovanpå RENU 28 ? Måste jag sluta med mina andra produkter?

  Du bör applicera RENU 28 minst 2 ggr/dag, på rengjord avtorkad hud. Skaka tuben, massera in RENU 28 på området tills allt absorberats. Efter ca 5-10 minuter kan du torka av ev rester eller applicera valfri produkt ovanpå. Du kan applicera andra produkter så snart RENU 28 absorberats men om möjligt vänta gärna 5-10 minuter innan du gör det.
  Du behöver inte sluta med några av dina andra hudvårdsprodukter när du börjar använda RENU 28, dock påverkar allt vi smörjer oss med, våra hälsa, var därför extra noga med vad du använder på huden. Många använder enbart RENU 28 eller kompletterar med lite ekologisk kallpressad kokosolja (som du köper i glasburk i vanliga mataffären) som en naturlig och välgörande fuktgivare för en mer "insmörjd look" ca 5-10 minuter efter RENU 28.

 • Behöver jag ha en Dag- och Nattkräm och Bodylotion om jag använder RENU 28

  Nej, det behöver du inte, många väljer att bara använda RENU 28 som helt naturlig hudvård. Vill man ha en mer "insmörjd look" och känsla kan man ta lite ekologisk kallpressad kokosolja (den du handlar i glasburk i mataffären) som en naturlig och välgörande fuktgörare. Men du kan fortsätta med din vanliga hudvårdsserie och tonade krämer precis som innan om du vill, var dock noga med att låta RENU 28 jobba ifred ca 5-10 minuter innan du applicerar något annat på huden.
  I början (under balanseringsperioden) innan huden fått balans, kan huden upplevas torrare hos vissa, då huden rensar bort döda hudceller mycket effektivare och stöter upp dem på ytan. Då kan det vara skönt att ha en kräm / kokosolja en stund efteråt.
  Även orenheter kan komma upp på ytan och vilja ut, vilket är fullt naturligt om huden tidigare varit tilltäppt och som en städningseffekt.
  Trivs man med och vill fortsätta med sin vanliga hudvård, applicerar man dag-, natt-, och tonade krämer och bodylotions som vanligt, men grundar först med RENU 28 morgon och kväll och väntar ca 5-10 minuter innan man applicerar sin andra kräm ovanpå RENU 28.

 • Kan jag rengöra mitt ansikte med RENU 28

  Många upplever att huden blir, ser och känns renare automatiskt efter en tids användning av RENU 28.
  RENU 28 är främst avsett för att applicera på rengjord hy. De som vill kan applicera ett lager RENU 28 och masseras in och sedan torkas av med hjälp av bomulls pads för att avlägsna orenheter från huden. Skölj därefter noga med rent vatten och upprepa proceduren vid behov. Torka ansiktet och applicera sedan avslutningsvis RENU 28 som vanligt och massera in i huden och låt sitta.  (Vid vattenfast smink och orenheter kan en rengöringskräm krävas).

   

 • Kan jag smörja med RENU 28 även på de känsliga områdena kring ögonen?

  Ja, du kan applicera RENU 28 även på den tunna huden kring ögonen och på ögonlocken.
  Faktiskt rekommenderas det varmt att användas på dessa partier, då det oftast är där vi har fina linjer, rynkor, påsar och ibland svullnader.
  OBS undvik RENU 28 i ögonen!!! Skölj med vatten om du får i ögonen. I ögonen rekommenderar vi istället att du sprayar med flytande ASEA.

 • Kan jag smörja RENU 28 på alla typer av problem på kroppen?

  RENU 28 kan appliceras på allt utanpå kroppen och är till för utvändigt bruk (obs undvik att få i ögonen).
  Dess utförande gör den mycket effektiv för utvändigt bruk! I och med att RENU 28 består av Redox Signal Molekyler som främjar ALLA kroppens processer inkl hudcellerna, kan RENU 28 användas på alla typer av hud-, problem/obalanser!
  För invändigt bruk tar du istället ASEA i flytande format, som du dricker 1,2 dl per dag av eller mer vid behov.
  Kombinera gärna RENU 28 med ASEA för skydd, stöd, reparation och hälsa från både utvändigt och invändigt håll.

   

 • Vilka hudtyper kan använda RENU 28?

  Alla hudtyper kan använda RENU 28. Eftersom RENU 28 är Redox Signal Molekyler som är inblandade i ALLA kroppens processer, inkl skydd och reparation av alla celler, uppbyggnad och antiåldrande, balanserande osv (och INTE innehåller några kemikalier, tillsatser eller fuktbindare, som annars täpper till huden) är RENU 28 bra för ALLA hudtyper. Man kan uppleva en skön uppstramande känsla redan från första appliceringen. Vissa känner sig "torrare" första tiden, vilket är en balansering när kroppen effektivare stöter bort döda hudceller upp på ytan. Använd då din vanliga hudvård eller naturligt välgörande fuktgivare genom ekologisk kallpressad kokosolja (som du köper i glasburk i vanliga mataffären) ca 5-10 minuter efter RENU 28 om du upplever att du känner dig torr eller vill ha en mer "insmörjd look". Efter en tid kommer RENU 28 att balansera alla hudtyper till normal balanserad hy.
  Det du applicerar på huden påverkar även din hälsa så var noga med vad du har på din hy.
  Det du äter och dricker påverkar dock din hy och hälsa. Tänk på vad du stoppar i dig! För att ge din kropp ett gott stöd även från insidan, drick gärna ASEA – Redox Signal Molekyler - Hälsa för Insidan, i kombination med RENU 28 för utvändigt bruk - för stöd från två håll!

 • Är det normalt att bli TORR i huden första tiden jag använder RENU 28?

  Ja, det är en del som upplever att de "känner" sig yttorra i början. Många upplever samtidigt en skön åtstramande känsla på huden, som ett lyft. Det är vanligt och fullt naturligt att uppleva en känsla av yttorrhet när kroppen börjar balansera sig till normal hy. Reparationen av hudcellerna börjar fungera mer optimalt och hudens sätt att göra sig av med gamla hudceller är att stöta upp dem på hudens yta och vi kan tycka att huden känns torr, när det egentligen är en avstötning av gamla döda hudceller, som gjort plats för friska, välmående celler under. Smörj därför gärna vid behov in dig med lite kallpressad ekologisk kokosolja (som du köper i glasburk i vanliga mataffären) eller med din dagkräm/bodylotion för att minska känslan av torrhet  (ca 5-10 min efter att du applicerat RENU 28). Efter några veckor eller någon månads användning av RENU 28 kommer du känna att huden balanserat sig. Du kan fortsätta med din dagliga hudvård om du vill eller kokosolja (för en mer naturlig och välgörande fuktgivare och en mer "insmörjd look") efter att du applicerat RENU 28 morgon och kväll, vänta dock 5-10 minuter. Alternativt använd bara RENU 28 framöver, precis efter eget önskemål. Det är bara genom RENU 28 du kan tillföra mer av kroppens egen magi för utvändig hälsa!

 • Finns det någon annan produkt som liknar / motsvarar RENU 28?

  Nej, det finns ingen motsvarighet till RENU 28 på hela marknaden. Hör Dr Gary Samuelson berätta skillnaden i videoklippen här under.
  RENU 28 är helt unikt och kombinerar egenskaper du inte finner i någon annan hudvårdsprodukt. Det är helt naturligt och kropps- och miljövänligt samt hälsofrämjande. Dess patenterade redoxteknologi gör att du endast finner dessa egenskaper i ASEA och RENU 28, exklusivt via oss ASEA Partners. Vänd dig till din kontaktperson här i ASEAGRUPPEN för att beställa RENU 28.

Vad består RENU 28 av - Intervju med Dr Gary Samuelson, Ph.D. som tagit fram Renu28, en av världens främsta Medicin- och Atom-fysiker. Hör honom berätta vad Renu28 är och vem som kan använda Renu28...
Engelskt tal 2 minuter

Skillnaden på RENU 28 och andra hudvårdsprodukter - Intervju med Dr Gary Samuelson. Hör honom berätta vad som gör RENU 28 helt unikt och skillnaden mot andra produkter inom hud- och skönhetsvård på marknaden...
Engelskt tal 3 minuter

5 års forskning - Dr Gary Samuelson berättar hur de
(efter lanseringen av ASEA - med 17 års forskning) under ytterligare 5 år forskade på möjligheten att kunna få dessa kropps-egna naturliga Redox Signal Molekyler i gel-form för utvändigt bruk. Engelskt tal 17 sekunder

Resultaten och skillnaden även på sikt! - Intervju med
Dr Gary Samuelson. Hör honom berätta om effekten av
längre tids användning av RENU 28, till skillnad från andra skönhetsvård på marknaden...
Engelskt tal 1 minut

Några av våra resultat med RENU 28, i ASEAGRUPPEN...

Anne H, Bergvara

Anne H, Bergvara

Lotta, Oskarshamn, 28 dagar med RENU 28

Sofie, Kalmar, Hudterapeut, 28 dagar med RENU 28

Bosse, Ängelholm, 14 dagar med RENU 28

Sissi, Nykvarn, 28 dagar med RENU 28

Eva-Lisa, Umeå, 28 dagar med RENU 28

Eva-Lisa, Umeå, 28 dagar med RENU 28

Före

Efter

Efter

Före

Lena, Ängelholm, 3 månader med RENU 28

Inka, Bollnäs, 22 dagar med RENU 28

1 årig liten skrutta i Skåne, som blivit riven av en katt. Ingen infektion och borta på 6 dagar. RENU 28 - Bra på små blöjrumpor också!

Se fler för- och efterbilder på videon längst ner på sidan...

Reidun (akupunktör/homeopat/microskopist/blodanalys) fick under sina första 28 dagar med RENU 28, en väldigt stor förändring. Resultaten är därmed individuella och tar olika lång tid.

Reidun dricker dessutom ASEA sedan 2 år tillbaka, vilket hjälper cellerna även inifrån!

Rynkor pga rörelsemönstret av dina ansiktsmuskler (när man rynkar på näsan, snörper på munnen, veckar pannan vid grubbel, kisar i solen osv) kan ta längre tid innan de reduceras pga det dagliga muskulära rörelse-mönstret, men kommer månad efter månad att mildras då huden repareras. Andra linjer och vissa personers resultat kan gå mycket fortare än genomsnittet (som ser resultat redan efter 28 dagar), så tidsramen och resultaten är individuella.

Vissa upplever en positiv känsla redan vid första appliceringen och under första veckorna, andra ser skillnad på tex rynkorna först efter ett par månaders användning. De flesta känner redan första tiden en balansering, reglering av fukt, struktur och elasticitet och huden upplevs renare och fräschare.

Vad studien på 20 kvinnor påvisade ser du här till höger:

Do You RENU 28?


Nu kan du börja använda RENU 28, precis som
Miss Universe Norway kandidaterna
och andra kända och okända kvinnor och män som vill ta väl ta väl hand om sitt yttre men i form av något
miljö-, kropps- och hälso-riktigt och som
verkligen gör skillnad.

RENU 28 – kroppens egna kraft för naturlig hudvård har fångats i en tub RENU 28 och gör att även du nu
kan ta del av dess effekter!


Beställ RENU 28 av din kontaktperson här i ASEAGRUPPEN redan idag!

Fotograf: Peter Piotr Kuzinski, Peter Q Film and Photography

Glöm inte att en frisk och välmående hud även beror på hur av vårt inre mår!
- ASEA för invärtes bruk i kombination med RENU 28 ger dig effekt från 2 håll

Fler före- och efterbilder med RENU 28 och magin

bakom ASEA och RENU 28...

ASEAs produkter finns idag i USA, Kanada, Mexiko, Australien, Nya Zeeland, stora delar av Europa, Sverige, Norge, Danmark, Finland.
ASEAs produkter säljs endast genom Återförsäljare och personliga kontakter. Du beställer smidigt via din kontakpersons webshop.
Har du ingen ASEA-kontakt utan hittade vår informationssida själv så är du välkommen att maila oss på info@aseagruppen.se

Beställ RENU 28 och ASEA

av din kontaktperson här i ASEAGRUPPEN

Har du inte någon ASEA-kontakt så är du välkommen att maila oss på info@aseagruppen.se

© ASEAGRUPPEN.SE